Back

BITO Espanya collabora en el projecte solidari de la Fundació Rosa Oriol

10.10.2017

La multinacional alemanya del sector de la logística BITO Sistemes de magatzematge, manté la seva feina en favor dels col·lectius en risc que ha desenvolupat durant la seva trajectòria amb d'una nova acció de la seva filial a Espanya. En aquest cas, Bito Espanya col·labora amb la Fundació Rosa Oriol, creada en 2009 a Manresa amb l'objectiu de convertir-se en el protector jurídic, organitzatiu i humà necessari per a les persones que han estat expulsades del sistema i que no poden viure amb dignitat.

La Fundació està composta per un equip multidisciplinari de 220 voluntaris (empresaris, jubilats, treballadors i estudiants) que treballa a plena activitat per fer front a la falta de recursos essencials en què es troben molts ciutadans, amb els aliments com a necessitat més representativa. És per això que han hagut de realitzar ampliacions en les seves instal·lacions, com l'adaptació de l'antiga fàbrica de Pirelli a Manresa.

En relació a aquest aspecte, el Director General de Bito Espanya, Xavier Llinàs, explica com en l'època en la qual la Fundació Rosa Oriol buscava empreses i proveïdors de sistemes de paletització, Bito va respondre: “Vam veure l'oportunitat de donar un suport financer sobre la base dels nostres materials i amb el nostre assessorament tècnic professional”, explica en relació als sistemes òptims per al magatzematge d'aliments que els van oferir.

“La nostra aportació ha consistit a desplaçar els millors instal·ladors per situar els sistemes de paletització de Bito amb totes les garanties”, assenyala el Director Regional de vendes de la companyia, Ralf Dommel, pel que fa a com la confiança de la Fundació Rosa Oriol s'ha dirigit cap a un sistema de total fiabilitat.

Gràcies a una reducció considerable al pressupost ofert a la Fundació, Bito Espanya s'ha convertit en un nou integrant de les empreses col·laboradores sense ànim de lucre del projecte. “No sempre el nostre pensament és comercial, sinó que hi ha una part de personal que es pot reflectir en una acció professional”, expressa amb satisfacció el Director de Bito.

La Fundació Rosa Oriol aposta per les prestatgeries de BITO a les seves installacions

BITO PR contact:

Carlos Cardona Pérez

BITO Sistemas de Almacenaje, S. L.

Parque Empresarial @ Sant Cugat

Av. Via Augusta, 15-25 Edificio B1

08174 Sant Cugat del Valles

(Barcelona)

+34 649 649 230marketing@bito.es